Hallottál már a ClinicCare svéd kozmetikumokról?

Szórakozás

„A ClinicCare az egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikumcsalád ma Magyarországon.” – olvasható a ClinicCare hivatalos weboldalán.

Nem a véletlennek köszönhető a márka hatalmas népszerűsége Magyarországon is. Ez egy olyan termékcsalád, ami nemcsak valódi hatékonyságot kínál, hanem a magas aktív hatóanyagai révén valóban azt is nyújtja a kozmetikai kezelések során.

A ClincCare termékpalettája mindkét – szakmai valamint otthoni felhasználásra is alkalmas kozmetikumokat tartalmaz.

Szakmai Napot tart a ClinicCare!

2023. január 23-án kerül megrendezésre a ClinicCare Szakmai Napja!

A szakmai napon számos kozmetikus-terméktanácsadó és a szegmens kiemelkedő szakértői tartanak előadásokat a márka küldetéspolitikájáról és a termékek legfontosabb hatóanyagairól.

Az eseményen megbizonyosodhatsz magad is a termékek kiválóságáról, hiszen élő kozmetikai kezelések is felkerültek a programlistára. Lehet, hogy pont Te kerülsz kiválasztásra és „első kézből”, a saját bőrödön is megtapasztalhatod a termékek jótékony hatását.

Milyen élő kezelésekre jelentkezhetsz az eseményen?

  • hidratáló kezelés
  • mezoterápiás kezelés
  • savas hámlasztás

A kezeléseken az EunSung márka arckezelő gépei is bevetésre kerülnek. Sokkal látványosabb eredmény érhető el a gépek alkalmazásával. Bizonyosodj meg róla magad is!

Miért szeretjük a ClinicCare kozmetikumait?

  • magas hatóanyagkoncentráció
  • magas hialuronsav-tartalom
  • hipoallergén
  • az értékes hatóanyagok képesek felszívódni a bőr mélyebb rétegeiben is
  • a növekedési faktorok stimulálják a sejtek növekedését
  • a nano-beágyazás segíti a hatóanyagok bőrbe jutásának hatékonyságát

Miben alkot forradalmit a ClinicCare kozmetikumcsalád?

Képesek megváltoztatni a bőr struktúráját és funkcióját. Köszönhetően a kozmetikumok gyártásában alkalmazott innovatív eljárásnak és a termékekben található magas aktív összetevő arányának.

Milyen bőrbetegségekre nyújt kiváló megoldást?

Többek között védi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben, eredményesen felveszi a harcot az aknéval, és látványosan csökkenti a ráncokat.

Ha szeretnéd, hogy a ClinicCare termékei a mindennapi bőrápolási szokásaid részévé váljanak, akkor tudnod kell, hogy kizárólag orvos-esztétikai rendelőkben vagy professzionális kozmetikai szalonokban vásárolhatod meg ezeket a gyógykozmetikumokat. A márka nem üzemeltet webshopot.